menu
close

AARHUS
Mejlgade 7
8000 Aarhus C

AALBORG
Hasserisvej 165
9000 Aalborg

KØBENHAVN
Pakhus 48
Sundkaj 153, 1.tv.
2150 Nordhavn

TELEFONISK HENVENDELSE

Mandag-Torsdag 8.30-16.00
Fredag 8.30-15.30
+45 86 13 06 33

NYHEDER    PROJEKTER    TEGNESTUEN    KONTAKT    JOB

Kjaer & Richter er et mellemstort arkitektfirma med ca. 45 medarbejdere fordelt på tegnestuerne i Aarhus, Aalborg og København.

Vi arbejder målrettet på at udvikle robuste og helstøbte bygninger med nærværende og oplevelsesrig arkitektur til gavn for brugere og miljø. Vi tager vores udgangspunkt i den nordiske tradition med en stærk kobling mellem form og funktion samt enkelhed i æstetik, materialitet og detalje.

Vi lægger stor vægt på en samskabende og udviklende proces, hvor afstemningen af forventninger og en fælles forståelse er helt centrale parametre for et vellykket projekt. Helhedstænkning omkring brugerflade, design, bæredygtighed, teknik og økonomi er bærende elementer fra koncept til det færdige byggeri.

Tegnestuens medarbejdere, der primært er fordelt på arkitekter og bygningskonstruktører, besidder en faglig spændvidde og erfaring, der gør det muligt at sammensætte vores faglige og personlige kompetencer i projektgrupperne ud fra opgavernes karakter, kompleksitet og omfang.

For kontinuerligt at udvikle de faglige kompetencer er deltagelsen i arkitektkonkurrencer en naturlig del af tegnestuens arbejder, og gennem årene er mange af Kjaer & Richters projekter resultater af vundne arkitektkonkurrencer.

Kjaer & Richters historie går tilbage til 1954, hvor en 1. præmie i arkitektkonkurrencen om et nyt statsgymnasium i Aarhus dannede grundlag for tegnestuens etablering. Kjaer & Richter er i dag et aktieselskab med tegnestue i henholdsvis Aarhus, København og Aalborg.

Copyright © 2022 | All rights reserved