menu
close

AARHUS
Mejlgade 7
8000 Aarhus C

AALBORG
Hasserisvej 165
9000 Aalborg

KØBENHAVN
Flæsketorvet 75 3. sal
1711 København

TELEFONISK HENVENDELSE

Mandag-Torsdag 8.30-16.00
Fredag 8.30-15.30
+45 86 13 06 33

NYHEDER    PROJEKTER    TEGNESTUEN    KONTAKT    JOB

VI HAR VUNDET KONKURRENCEN OM AVENY-T

I kulturhistoriske omgivelser på Frederiksberg Allé skal vi opføre et væksthus til Danmarks nationalscene for ungdommen.

Den nye tilbygning bliver et væksthus med fokus på de unges behov med café, studiepladser og en mindre alternativ scene.

Konkurrencen er udformet i samarbejde med Tranberg Arkitekter, Oluf Jørgensen og 1:1 Landskab.

INDVIELSE AF SKOLEN I BYMIDTEN

Skoleleder Kari Jørgensen bød alle de fremtidige brugere velkommen og takkede bygherre, rådgivere og entreprenør for det smukke byggeri og de mange spændende læringsmiljøer. ”Skolen i Bymidten er en visionær gave fra Helsingør Kommune til os alle sammen” sagde hun.

- Skolen i Bymidten er bygget som en 4-sporet skole med musikskole, klub og SFO.
- Skolen har et etageareal på 18.500 m² fordelt på 10 bygninger, hvor de 3 er nyopførte og de øvrige bygninger er gennemgribende opdateret efter de nyeste pædagogiske retningslinjer.

Borgmester Benedikte Kiær fremhævede i sin tale ”at vi nu står med en superflot og moderne skole med et fantastisk og spændende læringsmiljø, og at vores nye skole også er designet til at blive brugt udenfor skoletiden. Der er plads til at gå på opdagelse, ligesom der er masser af muligheder for at udfolde sig og bevæge sig på. Målet er, at også udenfor skoletiden skal Skolen i Bymidten emme af liv og aktivitet.”

JULEN 2019

Alle vores samarbejdspartnere nye som gamle sendes de bedste ønsker for julen og det nye år. Vi ser frem til mange nye og spændende projekter samt gode samarbejder i 2020.
Receptionen holder lukket imellem jul og nytår.

VI HAR VUNDET KONKURRENCEN ULLERØD KIRKE SOGNEHUS

Kjaer & Richter har i samarbejde med Jørgen Nielsen Rådgivende Ingeniører, Martin Funch Rådgivende Ingeniører og Opland vundet konkurrencen om nyt sognehus i tilknytning til Ullerød Kirke. Sognehuset indeholder tre store sale, faciliteter for præster og andet personale samt servicefaciliteter. Fra sognegården etableres der fysisk forbindelse til kirken, som er tegnet af Ulrik Plesner i 1909.

Konkurrencen om sognegården indeholder tillige en option om udvidelse af kirken.

BUDOLFI PLADS I AALBORG INDVIET

Udformning af Budolfi Plads tager afsæt i områdets historiske kvaliteter. Et helt nyt levende byrum med grønne arealer, hyggelige caféer og attraktive boliger indskriver sig i rækken af bymidtens historiske byrum.

Mikkel Højsleth fra bygherren Budolfi Plads A/S udtaler ”Vi har haft et fremragende samarbejde med NCC, underentreprenører og rådgivere gennem hele projektet og har i fællesskab håndteret byggeriet på en kompliceret byggeplads. Budolfi Plads er Aalborgs vugge, og vi kan alle være stolte af vores bidrag til omdannelsen af Aalborgs nye grønne hjerte”.

Projektet er vundet i konkurrence 2016.

læs artikel

IBA PRÆMIERET AF KOLDING KOMMUNE

På arkitekturens dag den 7. oktober 2019 blev IBA præmieret af Kolding Kommune:

”Udvalget ønsker at prisbelønne IBAs bygning i Kolding for en enkel arkitektur. Bygningen har en særdeles karakterfuld og skulpturel facade, der formidler bygningens indre liv. Der er ikke tale om en ekstravagant bygning rent økonomisk. Men ekstravagant rent æstetisk. Her er brugt få virkemidler med stor effekt.”.