menu
close

AARHUS
Mejlgade 7
8000 Aarhus C

AALBORG
Hasserisvej 165
9000 Aalborg

KØBENHAVN
Badstuestræde 17, 1
1209 København K

TELEFONISK HENVENDELSE

Mandag-Torsdag 8.30-16.00
Fredag 8.30-15.30
+45 86 13 06 33

NYHEDER    PROJEKTER    TEGNESTUEN    KONTAKT    JOB

NYE SKOLE – GROBUND FOR FÆLLESSKABER

Vores vinderprojekt, Grobund, bliver fremtidens lærings- og aktivitetsbyggeri i den grønne og bæredygtige bydel, Nye .

Byggeriet er på 14.000 m² og indeholder lærings- og kulturfaciliteter samt idrætshal og boldbaner. Projektet er udarbejdet af Kjaer & Richter i samarbejde med C.C Contractor, Christensen & Co. Arkitekter, AFRY og LYTT og skal stå færdigt i 2024.

Vi glæder os til at komme i gang med opgaven og videreudvikle projektet i samarbejde med Aarhus Kommune.

LÆS MERE

AVENY T - NU ER BYGGERIET IGANG

26. april tog Borgmester Simon Aggersen, teaterdirektør Jon Stephensen og formand for Kultur- og Fritidsudvalget Nikolaj Bøgh første spadestik til Aveny T’s nye tilbygning på Frederiksberg.

Den nye nationalscene for unge er udformet som et ”Væksthus” til Aveny T, og er udformet med respekt for områdets særlige kulturhistoriske stemning.

Projektet er tegnet af Kjaer & Richter i samarbejde med Tranberg Arkitekter, Oluf Jørgensen og 1:1 Landskab som underrådgivere og er støttet af A.P. Møller og hustru Chastine McKinney Møllers Fond til almene formål.

LÆS MERE

LÆRINGSRUMLIGE TRANSFORMATIONER

Læringsbyggeri og udvikling af læringsmiljøer er et af Kjaer & Richter’s kerneområder. Det felt styrkers ved deltagelse i et forskningsprojekt: ”Læringsrumlige transformationer”. Et samfinansieret ph.d. projekt med ph.d. Gertie Kolding, Roskilde Universitet og Arkitektskolen i Aarhus. Ph.d. projektet skal i tre år undersøge;

- Hvilken betydning har det arkitektoniske greb og design af læringsrum for underviserens pædagogiske mulighedsrum?
- Hvilken indvirkning har læringsrummets fysiske rammer for læringen, den oplevede læringskultur og den faglige identitetsskabelse?

Feltarbejde foretages på RUC og AAA. De betydningssammenhænge omkring de fysiske rammer samt den oplevede pædagogik og læringskulturen, vil blive perspektiveret gennem Kjaer & Richters arkitektfaglige viden på området samt tegnestuens mange læringsbyggerier.

PHD GERTHIE KOLDING

JULEN 2020

Alle vores samarbejdspartnere nye som gamle sendes de bedste ønsker for julen og det nye år. Vi ser frem til mange nye og spændende projekter samt gode samarbejder i 2021.
Receptionen holder lukket imellem jul og nytår.

VI HAR VUNDET KONKURRENCEN OM DET NYE HOSPITALSAPOTEK OG VASKERI VED AARHUS UNIVERSITETSHOSPITAL

Det er netop blevet offentliggjort, at vi som arkitektrådgiver for Hoffmann A/S og i et team med Nordic – Office of Architecture, Spangenberg & Madsen, VITA ingeniører samt RH Arkitekter har vundet totalentreprisekonkurrencen om Region Midtjyllands byggeri af et nyt hospitalsapotek og vaskeri ved Aarhus Universitetshospital i Skejby. Det er en stor og spændende opgave, som vi glæder os til at komme i gang med i det nye år.

Det nye hospitalsapotek og vaskeri på henholdsvis 8.200 og 8.700 m² bliver bundet sammen med Aarhus Universitetshospital af en forbindelsesgang og fuldender samtidigt forsyningsbyen i Skejby.

LÆS MERE

REJSEGILDE PÅ LÆRINGSHUSET I HØJE TÅSTRUP

Byggeriet af Fremtidens Skole er nu halvvejs og fredag blev rejsegildet fejret. Efter en talerække med borgmester Michael Ziegler, skoleleder Casper Madsen, Produktionsdirektør BAM-Danmark Rasmus Hyldekvist Jensen og Thomas Nørgaard fra rådgiverteamet var der rundvisning i de 15.500 m². Byggeriet er fra første streg til sidste streg er designet til en læring, som giver børnene værktøj til at håndtere de kompetencer, der vil blive efterspurgt af fremtiden. En del af bygningen vil ligeledes fungere som frontstage, hvor borgerne inviteres ind til aktivitet og fællesskaber i lokalområdet.

Projektet er udarbejdet i et samarbejde mellem Kjaer & Richter, Christensen & Co Arkitekter, 1:1 Landskab og Oluf Jørgensen Rådgivende ingeniørfirma. BAM Danmark er totalentreprenør.

LÆS MERE