menu
close

AARHUS
Mejlgade 7
8000 Aarhus C

AALBORG
Hasserisvej 165
9000 Aalborg

KØBENHAVN
Flæsketorvet 75 3. sal
1711 København

TELEFONISK HENVENDELSE

Mandag-Torsdag 8.30-16.00
Fredag 8.30-15.30
+45 86 13 06 33

NYHEDER    PROJEKTER    TEGNESTUEN    KONTAKT    JOB

Rejsegilde på Skolen i Bymidten

I 2016 vandt Kjaer & Richter sammen med Lyngkilde og 1:1 Landskab konkurrencen om Skolen i Bymidten i Helsingør. Mandag d. 14. januar blev rejsegildet for skolens nye bygninger fejret i den nye idrætshal, hvor alle skolens elever og lærere var samlet. Borgmester Benedikte Kiær, første viceborgmester Henrik Møller, Helsingør Kommune, og projektchef Poul Jørgensen fra entreprenørfirmaet Elindco holdt tale, efterfølgende underholdt elever fra Musikskolen.

Projektet Skolen i Bymidten omfatter ca. 9.000 kvadratmeter nybyggeri og ca. 6.000 kvadratmeter ombygning med renovering af 6 eksisterende bygninger og opførelse af 3 nye. De nye bygninger rummer blandt andet udskoling med værkstedsbygning og madskole, musikskole, idrætshal og tumlesal for indskolingen. De første elever flyttede ind i renoverede lokaler i starten af januar. Byggeriet forventes at stå færdigt inden årets udgang.

JULEN 2018

Alle vores samarbejdspartnere nye som gamle sendes de bedste ønsker for julen og det nye år.

Vi vil ligeledes benytte lejligheden til at sige tak for året 2018, et spændende år, hvor vi har åbnet afdelinger i både København og Aalborg.

Vi ser frem til mange nye og spændende projekter samt gode samarbejder i 2019.

 Receptionen holder lukket i uge 52.KJAER & RICHTER HAR VUNDET KONKURRENCEN OM ROLIGHEDSBØRNEHAVEN I THISTED

Den nye Rolighedsbørnehave er formgivet som en let aflæselige bygningsstruktur, med tydeligt definerede bygningsvoluminer, der understreges af de karakterskabende taghætter der vokser ud af landskabet og skaber denne særlige lille børneby.
En præcis arkitektur i skala og udtryk, der udspringer af stedets karakter og de omkringliggende typologier. Projektet er tegnet af Kjaer & Richter i samarbejde med Raabys Tegnestue og Frandsen & Søndergaard.

SOMMERFERIE 2018

Efter den årlige sommerfest med bobler og petanque, er vi nu snart klar til sommerferie.

Receptionen holder lukket i uge 29 og 30, men tegnestuen kan kontaktes via mail eller direkte numre.

Kjaer & Richter ønsker alle en rigtig god sommer.

INDVIELSE AF ARDEN SKOLE

Kjaer & Richter vandt i 2015, i samarbejde med Akademiingeniør Svend Poulsen A/S og Arkitektfirmaet Gustin, konkurrencen om udvidelse og opdatering af Arden Skole. Den 31. maj 2018 blev skolen indviet – det blev fejret med taler, fællessang elevoptræden og afsløring af elevernes fælles kunstværk - på væggen i samlingssalen.

Med byggeriet har vi haft fokus på at favne folk og invitere indenfor. Dette er gjort med en svagt buet facade og et stort åbent indgangsparti, som leder direkte ind til det store lyse fællesrum, der er skolens hjerte. Det har samtidigt været vigtigt at fremtidssikre skolen med henblik på rum for læring, plads til fællesskab og samling, men også rum til fordybelse og refleksion.

Blandt talerne var udvalgsformand Svend Madsen, der slog fast:” Vi har fået en skole, hvor mennesker kan trives. Det er en god platform for læring.”

ARKITEKTFIRMAET KJAER & RICHTER OVERTAGER ØSTERGAARD ARKITEKTER I AALBORG

I en årrække har arkitektfirmaet Kjaer & Richter skabt en række store bygningsprojekter overalt i Nordjylland – undervisningsbygninger på Aalborg Universitet, svømmehal i Gigantium, boliger med Plaza ved Limfjordsbroen og senest Budolfi Plads som de mest iøjefaldende. Kjaer & Richter og Østergaard Arkitekter har gennem årene haft projekt-samarbejder, derfor faldt det naturligt at etablere en afdeling i Aalborg ved at Kjaer & Richter købte Østergaard Arkitekter, der ønskede at blive en del af en større tegnestue i bestræbelserne på fortsat at kunne levere den fulde palet af kompetencer for bygherrer i både den private og offentlige sektor. Adressen på Hasserisvej 165 og medarbejderstaben bevares med Mads Østergaard som leder for Kjaer & Richters nye Aalborg afdeling. Med tegnestue i Aalborg vil Kjaer & Richter udvide aktiviteterne i det nordjyske og forøge medarbejderstaben i Aalborg. Med købet af Østergaard Arkitekter får firmaet også en bredere kundeportefølje. Fremadrettet skaber vi nu et endnu stærkere fundament for vores gode og visionære samarbejde med målet om, gennem arkitekturen, fortsat at bidrage og skabe fremtidssikrede muligheder og merværdi for vores kunder.

  • Det er med andre ord et perfekt match, udtaler Peter Sand, medindehaver af Kjaer & Richter og Mads Østergaard, indehaver af Østergaard Arkitekter samstemmende.